otohaber_logo
Haberler
Ford S-MAX ve Galaxy Türkiye’de
Ford’un 7 kişilik modelleri S-MAX ve Galaxy Türkiye’de satışa sunuldu.
Ford S-MAX ve Galaxy Türkiye’de

Ford'un kalabalık aileleri hedef alan S-MAX ve Galaxy modellerinde, 1,5 lt'lik Ecoboost benzinli ünite ve 2,0 lt'lik dizel motor seçeneği sunuluyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla eşleştirilen 1.5 litrelik Ecoboost benzinli motor, 160 HP güç ve 240 Nm tork üretirken, 6 ileri vitesli PowerShift şanzımana sahip 2.0 litrelik dizel motor seçeneği, 180 HP güç ve 400 Nm tork üretiyor.

Yeni S-MAX ve Galaxy'de Tekno Paket'le birlikte Türkiye'de ilk kez sunulan 180 derece görüş sağlayan ön kamera sistemi de sunuluyor. Otomobilin önünde bulunan küçük bir kamera, dokunmatik ekranda bölünmüş bir ekran görüntüsü oluşturup, aracın önündeki 180 derecelik alanı tarayarak kör noktada kalan araçları, bisikletleri veya yayaları görmenizi sağlıyor.

İki otomobilin de Style donanım seviyesinde SYNC 2 ve Bluetooth Sesli Kontrol Sistemi, 8 inç dokunmatik renkli ekran, ön ve arka park sensörleri, otomatik uzun farlar ve yağmur sensörü, Ford Power anahtarsız çalıştırma sistemi standart olarak sunuluyor. Yan perde havayastıkları, sürücü diz havayastığı gibi güvenlik elemanlarının yanı sıra birtakım elektronik güvenlik destekleri de Style donanım seviyesinde standart olarak geliyor.

Titanium donanım paketinde Style donanım paketine ek olarak, 18 inç alaşım jantlar, otomatik yanan farlar, otomatik paralel ve dikey park sistemi, paralel park çıkış yardımı, geri görüş kamerası ve LED gündüz farları sunuluyor. Titanium donanım paketiyle birlikte sunulan bir diğer özellik Ford Akıllı Koltuk Katlama Sistemi ise sadece bir düğmeye basılarak tüm koltukların yatırılması ve 3. sıradaki koltukların 10 saniyeden kısa bir sürede aynı konuma gelmesini sağlıyor. Aydınlık bir iç ortam yaratan panoramik cam tavan özellikleri ise ferah bir yolculuk sunuyor.

Yeni Ford S-MAX ve Ford Galaxy 127.800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.