otohaber_logo
Haberler
Maserati de SUV Modasına Uydu
Lüks otomobil markalarının teker teker SUV modellerini tanıtmasının ardından, İtalyan üretici Maserati de Cenevre’de sahneye çıkaracağı Levante modelini gün yüzüne çıkardı.
Maserati de SUV Modasına Uydu

Önümüzdeki ay Cenevre'de sahne alacak dikkat çekici modellerden biri olan Levante, sportif hatlarıyla öne çıkıyor.Bir SUV olmasına rağmen, tipik İtalyan karakterini ortaya koyan modelin krom ızgarası, ince yapılı farları ve yuvarlık sis lambalarıyla agresif görünen ön tasarımı dikkat çekiyor.

Profilden de sportif bir görünüme sahip otomobilin aşağıya doğru eğik C sütunu ve belirgin omuz çizgisi coupe otomobilleri andırıyor. Arka tarafta ise LED'li stoplar, spoyler ve dört çıkışlı egzoz sistemine yer veriliyor.

Maserati, teknik detayları Cenevre Otomobil Fuarı'na saklasa da bu SUV'un şasisinin standart bir Maserati gibi üstün yol performansı vermesi için tasarlandığı belirtiliyor. Ayrıca Maserati, otomobilin arazideki kabiliyetini arttıracak akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi ve özel bir süspansiyonun yanında elektronik kontrollü damper sistemine yer veriyor.

Benzinli ve dizel ünitelerle satışa sunulacak Maserati Levante, standart olarak 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla satışa sunulacak.3,0 lt'lik V6 benzinli ünite 350 HP ve 430 HP güç üreten iki farklı versiyona sahipken, dizel cephesinde ise 275 HP güç üreten 3,0 lt'lik V6 ünite yer alacak.

Maserati, Levante'yi Avrupa'da ilkbahardan itibaren satmayı planlıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.