otohaber_logo
Haberler
Yeni Megane Türkiye’de Satışa Sunuldu
Renault’nun geçtiğimiz yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıttığı yeni Megane, Türkiye’ye adımını attı.
Yeni Megane Türkiye’de Satışa Sunuldu

Megane artık eski nesline "elveda" derken, yeni nesil Türkiye'de dört farklı donanım ve motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Yeni Megane, yüzünde ağabeyi Talisman'dan izler taşıyor. Renault'nun kompakt sınıf temsilcisi sıradışı fark yapısıyla dikkat çekiyor. Arka tarafında da uzatılmış stop lambaları, difüzör ve dikdörtgen yapılı çift çıkışlı egzozlarla(GT versiyonda) ateşli kompaktlara gönderme yapıyor.

Yeni Megane'ın dingil mesafesi 28 mm uzatılmış. Bu sayede arka koltuktaki yolcularının konforunun arttırıldığı iddia ediliyor. Selefine göre, 25 mm alçaltılan Megane'ın, ön iz mesafesi 47 mm, arka iz mesafesinin de 39 mm de arttırıldığı açıklandı.

Yeni Megane giriş seviyesinde 1,2 lt'lik TCe turbo beslemeli benzinli motorla satışa sunuluyor. 130 HP güç üreten bu motorun yanı sıra, 1.5 lt'lik dCi dizel motorun 90 HP ve 110 HP'lik iki farklı versiyonu listede yer alıyor. Daha fazla güç isteyenler için ise 130 HP'lik 1,6 lt'lik dCi ünite ürün gamında sunuluyor. Modelin GT versiyonu ise 1.6 lt'lik TCe 205 HP ve 1.6 dCi 165 HP seçenekleriyle özel sipariş üzerine getirilecek.

Yeni Megane 7 Nisan 2016 tarihinden itibaren 65.250TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: "Rekabetin oldukça yoğun olduğu C segmentinde Yeni Megane her türlü beklenti ve ihtiyaca hitap edecek geniş bir ürün gamı ile Türkiye pazarında 7 Nisan'dan itibaren yerini alıyor. Yeni Megane dinamik, zarif tasarımı ve üst segmentten aldığı teknolojileri ile rakipleri arasında öne çıkmaya hazırlanıyor. Diğer yandan Yeni Renault Megane rekabetçi fiyatları ile kendinden her zamankinden fazla söz ettirecek. " dedi

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.