otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Amarok’un İlk İpuçları Ortaya Çıktı
Volkswagen, yenilenen Amarok’un çizimlerini paylaştı.
Makyajlı Amarok’un İlk İpuçları Ortaya Çıktı

Volkswagen'in "premium pikap" olarak adlandırdığı Amarok, yollarda olduğu altı yılın ardından makyajlanıyor. Hem görsel hem de teknik yeniliklere ev sahipliği yapan makyajlı Amarok'ta elden geçirilen ön ve arka tampon ile yeni grafiklere sahip far ve stoplar dikkat çekiyor. Ayrıca ön ızgarada da ufak değişiklikler yapılacağı gözden kaçmıyor. Makyajlı Amarok'ta yeni hafif alaşım jant ve gövde rengi seçeneklerinin sunulacağı belirtiliyor.

İç mekan ise ilk bakışta bir hafif ticariden çok, otomobil havası hissettiriyor. Dokunmatik multimedya ekranı artık olduğundan daha yüksekte konumlandırılıyor. Orta konsoldaki yuvarlak yapıdaki havalandırma girişleri ise artık dikdörtgen formda ve daha büyük.

Volkswagen henüz makyajlı Amarok'la birlikte sunulacak motorları gizli tutuyor. Yılın ikinci yarısında satışa sunulması beklenen 2017 Amarok'un tüm detayları önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.