otohaber_logo
Haberler
Mercedes Uzun Menzilli Elektriklisini Ekim’de Tanıtacak
Daimler, Mercedes-Benz’in uzun menzile sahip elektrikli aracını ilk defa Ekim ayında gerçekleşecek olan Paris Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkaracak.
Mercedes Uzun Menzilli Elektriklisini Ekim’de Tanıtacak
Bahsedilen uzun menzilli elektrikli aracın model ismi veya fotoğrafı paylaşılmazken, menzilinin 500 km olacağı açıklandı.

Amerikan Tesla'nın piyasaya sürdüğü performanslı ve uzun menzilli modellerin ardından elektrikli araç piyasası iyice kızışmıştı.

Bunun üzerine Alman hükümetinin de elektrikli araç alacak müşteriler için teşvik verileceğini açıklamasının ardından Audi ve Porsche uzun menzilli elektrikli araçlarını tanıtmış, BMW ise yeni model üzerinde çalışmaların devam ettiğini açıklamıştı.

Ayrıca Daimler grubu, sahibi olduğu smart'ın da dördüncü jenerasyon modelinin iki ve dört koltuklu olmak üzere elektrikli versiyonlarını yıl sonunda piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.