otohaber_logo
Haberler
Volkswagen'in yeni çağı
Volkswagen'in yeni yol haritası elektrikli otomobiller. Alman marka, henüz detayları sır gibi saklanan modelini 2016 Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtacak.
Volkswagen'in yeni çağı

Volkswagen emisyon skandalı sonrasında, 2025'e kadar 30 elektrikli araç üreteceğini açıklamıştı. Yavaş yavaş bu modeller ortaya çıkmaya başladı. Marka için yeni bir çağ olarak nitelendirlen otomobil, Avrupa'nın önemli otomobil fuarlarından biri olarak gösterilen Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Volkswagen yeni elektriklisini, 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıttığı Budd-e'den hemen sonra 2020'de bantlardan indirmeyi planlıyor. Hatchback karoserli modelin Golf'ten küçük bir gövdeye sahip olacağı belirtilirken, iç hacminin ise Passat ile aynı seviyede tutulacağı konuşuluyor. BMW i3 ve Chevrolet Bolt gibi rakiplerin karşısına çıkacak otomobil, 400 ile 600 km'lik bir menzile sahip olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.