otohaber_logo
Haberler
Seat Ateca’nın fiyatı belli oldu
Seat’ın yeni modeli Ateca Türkiye’ye adımını attı. İşte Ateca’nın başlangıç fiyatı…
Seat Ateca’nın fiyatı belli oldu

Adını Zaragoza eyaletinin batısındaki Ateca bölgesinden alan model otomobilin 1.0 litre 115 HP'lik giriş versiyonu 84 bin TL'den başlıyor. 1.4 TSI 150 HP ACT DSG 4×4 ise 118 bin TL fiyat etiketine sahip. 1.6 lt'lik dizel motorlu seçenek ise 103 bin TL'den başlıyor.

Trapezoid ızgara yapısı, keskin hatları ve üçgen formlu farlarıyla dinamik bir görüntüye sahip. Geniş ızgarası ve büyük hava girişleriyle güçlü bir SUV karakteri çizen Ateca'da markanın karakteristik tamamen LED farları kullanılıyor. Aracın arka tarafında ise keskin karakteristik çizgiler ve LED'li stoplar öne çıkıyor. 4630 mm'lik uzunluğa sahip Ateca'nın bagaj hacmi ise 510 litre olarak açıklanıyor.

İç mekanda ise üç kollu direksiyon simidi ve 8 inç'lik multimedya ekranıyla entegre edilen bilgi-eğlence sistemi yeni Ateca'da sunulan özellikler arasında yer alıyor. Yatay bir şekilde konumlandırılan kokpitte kullanılan düğmeler de birbirine yakın olarak konumlandırılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.