otohaber_logo
Haberler
Berker Arslan ile Hayatımdaki Köpek
Hayatınızı paylaştığınız yol arkadaşınızı daha iyi anlamak ve bir ömür birlikte mutlu olmak ister misiniz? Cevabınız ‘Evet’ ise; sizi Berker Arslan ile tanıştıralım. Kendisi ilişki danışmanı ya da psikolog değil, profesyonel bir köpek eğitmeni!
Berker Arslan ile Hayatımdaki Köpek

Sizi koşulsuz ve saf bir aşkla seven köpekleriniz ile iletişiminizi nasıl arttıracağınızı 'Sizi' eğiterek / koçluk yaparak öğretiyor. Bunun için köpeğinizi sizden alıp, aylarca bir çiftlikte eğitmek yerine; sizin birlikte paylaştığınız yaşam alanınıza, yani evinize geliyor. Tüm eğitimi birlikte deneyimliyor, süreci bir takım olarak keyifle birlikte yaşıyorsunuz. Çünkü ona göre 'Köpek mükemmel bir aynadır, sizde gelişim alanı ne varsa onu yansıtır. Köpeğinizi değiştirmek için önce kendinizi geliştirmeniz gerekir.'

Herkesin bu hayat döngüsünde nefes almasının bir nedeni olduğuna inanan Arslan, ne şanslı ki kendisinin amacını bulmuş ve hayata geçirmiş görünüyor. 10 yıldır profesyonel köpek eğitmenliği yapan Berker Arslan, Ümraniye barınağındaki düşkün, cins olmayan köpekleri, eğitilirse bir yuva bulur umudu ile, özel izinle evinde eğiterek (ve hepsini sahiplendirerek) bu sürece başlamış. Bunun için Türkiye'nin yanı sıra; Ukrayna, Hırvatistan gibi ülkelerde de koruma, mantrailing, kadavra, itaat eğitimleri ile de akademik tarafını güçlendirmiş.

Şu ana kadar yüzlerce köpek ile sahibinin daha mutlu olmasına, sokak / barınaklardan ev yaşamına adapte olmasına 3S kuralı (Sabır – Saygı – Sevgi) ile koçluk yapmış.

Ek olarak, sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak görev yapan, eğitimcinin eğitimi ile yeni koçlar yetiştiren, sezgisel iletişim konusunda uzmanlaşan Arslan'ın, 2017 sonunda 'Hayatımdaki Köpek' kitabını raflarda bulacağız. Siz de kendi aynanız ile yüzleşmek, en yakın dostunuz doğru iletişime geçerek daha etkin bir ilişki yaşamak ve birlikte sosyalleşmek istiyorsanız hayatınızdaki köpeğe kocaman bir yer açın!

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.