otohaber_logo
Haberler
Volkswagen Arteon gün sayıyor
Volkswagen, yeni modeli Arteon’u Cenevre Otomobil Fuarı için saklıyor. Büyük gün için çok az bir süre kaldı.
Volkswagen Arteon gün sayıyor

Volkswagen, Passat üzerinden geliştirdiği coupe modeli CC'nin üretimine son vermiş ve bu segmentte yepyeni bir model üreteceğini açıklamıştı. Modelin isminin Arteon olduğu açıklandı, ancak modelle ilgili görüntüler henüz çok kısıtlı.

Premium orta-sınıf olarak tanımlanan Arteon, Passat'ın üzerinde konumlandırılıyor. Alman marka, Areton'un geçmişte ürettiği amiral gemisi Phaeton'un boşluğunu doldurmasını bekliyor. (Phaeton, sadece Çin'de Phideon ismiyle satılıyor)

Dış tasarımından çok anlaşılamasa da Volkswagen, Arteon'un tüm koltuklar için diz ve baş mesafesinin çok geniş, iç mekanının da ferah olacağını vaat ediyor. Ayrıca, üst seviye lüks otomobillerde bulunan gelişmiş sürücü yardım sistemlerine de yer verileceği belirtilyor.

Volkswagen Arteon ile ilgili bilgiler şimdilik bundan ibaret. Tüm detaylı bilgileri Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki resmi lansmanda öğrenebileceğiz, tabii fuardan önce Volkswagen kararını değiştirmezse.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.