otohaber_logo
Haberler
Dünyada Yılın Otomobili belli oldu
Aradan geçen üç aylık bir zamanın ardından 2017’nin kazananları New York Otomobil Fuarı’nın kapılarını açmasıyla birlikte resmi olarak açıklandı.
Dünyada Yılın Otomobili belli oldu

New York Otomobil Fuarı'nın kapılarını açmasıyla birlikte merakla beklenen bir değerlendirme daha resmi olarak açıklığa kavuştu. Şubat ayının ilk haftası içerisinde finalistleri açıklanan 2017 Dünyada Yılın Otomobili ödülleri resmi kaynaklardan yapılan duyuruyla sahiplerini buldu. 75 kişilik juri ve uluslararası otomobil gazetecilerinden oluşan bir ekibin gizli oylama şeklinde seçtiği listede dünyada yılın otomobili ödülüyle birlikte yılın lüks/performans otomobili, yılın şehir otomobili, yılın en iyi tasarımına sahip otomobili ve yılın en çevreci otomobili olmak üzere toplamda altı farklı kategori bulunuyor.

Belirlenen altı farklı kategoride yapılan değerlendirme sonu Mercedes,BMW, Audi, Porsche, Jaugar, Mazda, Toyota, Citroen, Suzuki gibi birçok üreticinin modelleri farklı kategorilerde finale kalmayı başarmıştı. Kazananlara bakmadan evvel dilerseniz ilk olarak finalistleri hatırlayalım;

Altı farklı kategoride yapılan değerlendirme sonucu 2017 Dünyada Yılın Otomobili ödülüne layık görülenler ise şu şekilde;

Kaynak:LOG

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.