otohaber_logo
Haberler
BMW 1 Serisi'ne küçük çaplı yenileme
BMW, giriş seviyesindeki modeli 1 Serisini küçük bir makyaj operasyonundan geçirdi.
BMW 1 Serisi'ne küçük çaplı yenileme

Alman premium marka, ağabeyi 2 Serisi ile birlikte 1 Serisini de makyaj operasyonuna tabi tuttu. Ancak 2 Serisinden farklı olarak buradaki operasyon çok sınırlı. Dış görünümde, iki yeni gövde rengi ve yeni jant seçeneklerinden başka bir yenilik bulunmuyor.

Ancak BMW, 1 Serisindeki kısıtlı kozmetik yenilikleri telafi etmek için Edition Sport Line Shadow, Edition M Sport Shadow ve M140i Ediiton Shadow isimlerinde üç yeni özel seri sunuyor. Siyah renkli ön far içleri, siyah renkli ön ızgara çerçeveleri ve renkli aydınlatma üniteleri bu serilere özel.

Yeni gösterge grubu, yeniden tasarlanan orta konsol ve bardak tutucular için konulan kapakların yanında, yeniden tasarlanan havalandırma ızgaraları, ilave krom ve piano black detaylar ve yeni iç döşeme alternatifleri de diğer yeniliklerden.

Teknoloji cephesinde ise, 8,8 inçlik ekrana sahip güncellenmiş iDrive sistemi sunulurken, 10 adet cihaza kadar kablosuz bağlantı sağlayabilen WiFi hotspot da opsiyon listesinde yerini alıyor.

Yazı: Okan TÜMEN

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.