otohaber_logo
Haberler
Pirelli’nin Yeni Dört Mevsim Lastiği
Premium lastik sektörü lideri Pirelli, 4 mevsim lastiği Cinturato All Season’ı Türkiye’ye adımını atıyor.
Pirelli’nin Yeni Dört Mevsim Lastiği

Pirelli, Cinturato All Season ile ürün gamını güçlendirdi. Sürücülerin araçlarını her türlü koşulda kullanabilmelerini sağlamak amacıyla üretilen Cinturato All Season, geleneksel lastiklerle mevsime uygun yapılması gereken lastik değişimlerini ortadan kaldırdığı için sürücülere zaman kazandırması için tasarlanmış. All Season ayrıca tabandan delinmesi halinde Pirelli'nin otomatik olarak deliği kapatan ve yolculuğun kesintisiz devam etmesini sağlayan Seal Inside teknolojisiyle dikkat çekiyor. All Season, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (UBAK)'nın 2012 yılında yürürlüğe aldığı ve 01 Aralık – 01 Nisan tarihleri arasında yolcu ve yük taşıyan araçlarda kullanımını zorunlu tuttuğu kış lastiği yönetmeliğine uygun. Bu yıldan itibaren 15 farklı ebadı üretilecek All Season, son dönemde üretilen küçük ve orta hacimdeki motora sahip otomobiller için 15-16 ve 17 inç versiyonlarıyla satışa sunuluyor.

Cinturato All Season'ın bir diğer karakteristik özelliği de 3D Lamel teknolojisi: All Season'ın sırt deseni, hem ıslak hem de kuru zeminlerde 3D lamellerin, desen bloklarının hareketlerini optimize ederek, frenleme ve yol tutuş performansını artırmaya yönelik olarak tasarlandı. Böylece aşınmanın dengeli olması ve lastik ömrünün uzaması sağlandı. Karlı zeminlerde genişleyen blok aralarına karların sıkışması sağlanarak, mükemmel yol tutuş temin ediliyor. Bu nedenle, All Season lastikleri, kış şartlarında tam güvenliği sunduğunu ifade eden üç tepeli dağ ve içerisinde kar tanesi, ve M+S (çamur ve kar) simgelerini de taşıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.