otohaber_logo
Haberler
Nexen Lastikleri Müşteri Memnuniyetinde Dördüncü Sırada
Önde gelen global lastik üreticisi Nexen Lastikleri, 2016 J.D. Power Orijinal Ekipman Lastik Müşteri Memnuniyet Araştırmasına göre binek araç kategorisinde şirketin geçen yılki müşteri memnuniyetine kıyasla önemli bir büyümeye vurgu yaparak 12 lastik mark
Nexen Lastikleri Müşteri Memnuniyetinde Dördüncü Sırada

Nexen Lastikleri, "Bu çalışma şirket ürünlerinin müşteri memnuniyetini kazanmasıyla Nexen Lastiklerinin çok önemli bir büyüme gerçekleştirdiğini gözler önüne sermektedir" şeklinde vurgulamıştır. Aynı zamanda şirket, "Sürekli devam eden ARGE yatırımlarıyla, Nexen Lastikleri global çapta müşteri memnuniyetini arttırmak ve global lastik üreticileri arasında bir oyuncu olmak için ürün kalitesini ve teknolojisini geliştirmeye devam edecektir" diye eklemiştir. J.D. Power özellikle yeni araç kalitesine dair müşteri memnuniyet araştırmasıyla tanınan bir pazarlama ve bilgi hizmet şirketidir. 2016 U.S. Orijinal Ekipman Lastik Müşteri Memnuniyet Araştırması 31,977 kişilik 2014 ya da 2015 model araç sahiplerinin 2015 Ekim Aralık cevaplarına dayanıyor.

Bu çalışma, 'Lastiğin yol tutuşu', 'Lastiğin yol kavraması ve tutunması', 'Lastiğin aşınma durumu, ve 'Lastiğin genel görünümü" faktörlerinden oluşmaktadır. Bunlar içerisinde, 'Lastiğin aşınması' diğer lastik memnuniyet faktörlerine kıyasla müşteriler tarafından en önemli olarak değerlendirilmektedir. Bu çalışmayla ilgili daha detaylı bilgi için, http://bit.ly/1qgheKS adresini ziyaret ediniz. Aynı zamanda, Nexen Lastikleri Kore, Çin, ABD ve Avrupa'da dört adet ileri teknolojili araştırma tesisine ve ikisi Kore'de, diğeri ise Çin Qingdao'da olan üç adet üretim tesisine sahiptir. Ekim 2015'de, şirket Çek Cumhuriyeti Zatec'de çevreye dost teknolojilerle en gelişmiş otomasyon sistemlerinden oluşacak yeni bir lastik üretim fabrikasının inşaatına başlamıştır. Ticari operasyonun 2018'de başlatılması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.