otohaber_logo
post
HAFIF TICARI
Otomotivde rekabet satış sıralamasını değiştirdi

Bu yılın ilk 5 ayında yoğun rekabete sahne olan otomotiv pazarında birçok markanın satış sıralamasındaki yeri değişti. Geçen yılın ikinci ve üçüncüsü bu yılın ilk 5 ayında yer değiştirdi.

post
HAFIF TICARI
ODD Gladyatör ödülleri sahiplerini buldu

4 Ocak 2018 gecesi Raffles İstanbul’da gerçekleşen geleneksel gecede toplam 20 daldaki ödüller sahiplerini buldu. Otomotiv sektörünün bir araya geldiği gece, Kaan Sekban’ın Stand-Up gösterisi ve Simge Fıstıkoğlu ile birlikte gerçekleştirdikleri eğlenceli

post
HAFIF TICARI
Toyota'dan yeni hafif ticari!

Hafif ticari sınıfta kısıtlı model sayısını genişletmek isteyen Toyota, yeni Verso Active ile aileleri ve işletmeleri mutlu edecek.

post
ARABA
Hafif ticari mi MPV mi?

Aile kullanımı için VW Caddy, Peugeot Partner Tepee, Citroen Berlingo veya yeni Fiat Doblo gibi hafif ticari araçlardan mı yoksa MPV mi tavsiye edersiniz? Yol tutuş ve ekonomik kullanım olarak aralarında çok fark yok, MTV ve Boğaziçi Köprüsü’nün kullanımı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.