otohaber_logo
Haberler
Toyota'dan yeni hafif ticari!
Hafif ticari sınıfta kısıtlı model sayısını genişletmek isteyen Toyota, yeni Verso Active ile aileleri ve işletmeleri mutlu edecek.
Toyota'dan yeni hafif ticari!
Türkiye'de büyümeye ciddi anlamda inanan Toyota, bunun için önemli bir adım atarak, kompakt MPV'si Verso'nun hafif ticari versiyonu Active'ı satışa sundu. 5 kişilik camlı Kombi ve 2 kişilik Van versiyonlarına sahip olan Verso Active, 36.500 TL'den başlayan fiyat etiketine sahipken, araçta 1.6 lt 132 HP benzinli ve 2.0 lt 126 HP dizel motor seçenekleri mevcut. Kombi versiyon binek Verso ile aynı dış görünümü sunarken, Van versiyonunda arka yan camların yerini sac paneller almış. Benzinli motorda 705 kg ve dizel motorda ise 720 kg yükleme kapasitesi sunan Verso Active'de 6 ileri manuel şanzıman görev yapıyor. ABS, ESP, ön havayastıkları gibi güvenlik donanımları araçta mevcut.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.