otohaber_logo
post
HONDA CR-V
Yeni Honda CR-V tanıtıldı

İlk olarak Amerika'da tanıtılan yeni nesil Honda CR-V tasarımıyla ve büyüyen boyutlarıyla da öne çıkarken sahip olduğu güvenlik sistemleriyle ve diğer özellikleriyle daha iddialı görünüyor.

post
HONDA CR-V
İşte yeni Honda CR-V

Honda, altıncı nesil CR-V modelinin üretim onayı için Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’na başvuru yaptı ve bu esnada aracın teknik özellikleri ortaya çıktı.

post
HONDA
Sürüş izlenimi - Honda CR-V

Yenilenen Honda CR-V’de tasarımdaki değişikliklerden çok, yeni motor, şanzıman seçenekleri ve ilk kez sunulan yedi kişilik oturma kapasitesinin otomobile yeni bir soluk getirdiğini söyleyebiliriz.

post
HONDA
Haftanın Testi: Honda CR-V 1.6 i-DTEC

Honda’dan yıllardır beklenen küçük hacimli turbo dizel motor, CR-V karoserinde de hayat buldu. Artık 1,6 lt 120 HP’lik turbo dizel seçeneğiyle de satın alınabilen Honda CR-V, bu motorla sadece önden çekiş ve 6 ileri manuel vitesle tercih edilebiliyor.

post
ARABA
Yeni CR-V Geldi

Kompakt SUV sınıfının kurucu üyeleri arasında yer alan Honda CR-V, bir süredir beklenen dördüncü nesliyle satışa sunulurken, şimdilik tek motor seçeneği mevcut.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.