otohaber_logo
Haberler
Yeni CR-V Geldi
Kompakt SUV sınıfının kurucu üyeleri arasında yer alan Honda CR-V, bir süredir beklenen dördüncü nesliyle satışa sunulurken, şimdilik tek motor seçeneği mevcut.
Yeni CR-V Geldi

Satışa sunulduğu 1996 yılından bu yana kompakt SUV sınıfının hep öne çıkan modelleri arasında yer alan Honda CR-V, dördüncü nesliyle Honda bayilerindeki yerini aldı. Japon markanın son dönemdeki tasarım felsefesine uyumlu bir yüz taşıyan yeni CR-V, birinci nesilden bu yana karakteristik özellikleri arasında yer alan dikey stopları koruyor. Modern bir SUV görünümü sunan yeni CR-V baz versiyonu olan Lifestyle donanımı için belirlenen başlangıç fiyatı 95.700 TL iken üst donanım paketi Executive ise 104.500 TL'lik başlangıç etiketi taşıyor. Türkiye'de satışa sunulduğu ilk günden bu yana hep 2.0 lt'lik benzinli motorların görev yaptığı CR-V'nin yeni neslinde de bu gelenek bozulmamış. 155 HP maksimum güç ve 192 Nm maksimum tork değerlerine sahip olan 2.0 lt'lik atmosferik ünite 5 kademeli otomatik şanzımanla kombine edilerek gücünü 4 tekerleğe birden aktarıyor. 179 g/km CO2 salımı ve 7.7 lt/100 km ortalama yakıt tüketimi değerlerine sahip olan yeni Honda CR-V'de sunulan ECON sistemi devreye alındığında şanzıman, klima ve hız sabitleyici yakıt ekonomisi odaklı bir çalışma karakterine bürünüyor. Hacmi 589 ile 1146 litre arasında değişen bir bagaja sahip olan yeni CR-V'de Executive donanımında 7.000 TL karşılığında sunulan Ekstra Güvenlik Paketi'nde Çarpışmayı Hafifletici Fren Sistemi CMBS, Adaptif Hız Sabitleyici ACC ve Şerit Takip Yardımcısı LKAS sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.