otohaber_logo
post
FIAT
Markaya göre kasko devri

Allianz, otomotiv şirketleri ile yaptığı anlaşmalar ile araçlara geniş kapsamlı bir kasko hizmeti sunuyor. Fiat, Renault, Ford, Volkswagen, Nissan ve Hyundai markalı araçlara özel yapılan kaskolar, aracın kendi yetkili servisi çatısı altında, orijinal par

post
HYUNDAI
Hyundai i30'a yaz makyajı

Hyundai’nin kompakt sınıf temsilcisi i30’un hatchback ve station karoserli versiyonları, yenilenen yüzleriyle üretimlerinin dördüncü yılında rekabet güçlerini arttırmak istiyorlar.

post
HYUNDAI
Hyundai Genesis'e güvenlik tescili

Hyundai’nin Kuzey Amerika’da 2009 yılının otomobili seçilen modeli Genesis, IIHS’nin (Insurance Institute for Highway Safety – Otoyol Güvenliği Sigorta Enstitüsü) yaptığı son çarpışma testlerinde “segmentinin en güvenli aracı” seçildi.

post
HYUNDAI
Hyundai i20 Türk oldu

Üretime ve istihdama yönelik talebe cevap verme konusunda otomotiv sektörü yine üzerine düşeni yapıyor.

post
HYUNDAI
Hyundai Elantra dönüyor

Türkiye’de kompakt sedan sınıfından yaklaşık 5 yıldır uzak duran Hyundai, yeni Elantra ile görkemli ve sportif bir geri dönüşe hazırlanıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.