otohaber_logo
Haberler
Hyundai i30'a yaz makyajı
Hyundai’nin kompakt sınıf temsilcisi i30’un hatchback ve station karoserli versiyonları, yenilenen yüzleriyle üretimlerinin dördüncü yılında rekabet güçlerini arttırmak istiyorlar.
Hyundai i30'a yaz makyajı


Koreli üreticinin Avrupa açılımındaki ilk ve en önemli modeli olarak kabul edilen kompakt i30, Avrupa pazarında yeni yüzüyle yollara çıktı. Hyundai'nin kısa bir süre önce yollara çıkan kompakt SUV'u ix35'i hatırlatan bir ön tampona kavuşan makyajlı i30 Hatchback ve i30cw modelleri bu sayede daha güçlü ve prestijli bir görünüme kavuşmuşlar. Makyajın etkileri marşpiyel ve arka tamponda da görülürken, iç mekanda herhangi bir değişiklik yapılmamış. Yeni tampon tasarımları yüzünden uzunluk 3 cm artışla 4.28 metreye ulaşmış. Donanım paketleri yenilenen i30'ların Türkiye geliş tarihleri ilgili bilgi aldığımız Hyundai Türkiye yetkilileri, halen Türkiye'de satılan i30'ların Kore'den ithal edildiğini ve bu makyajın sadece Avrupa'da üretilen versiyonları kapsadığını söyleyip, makyajlı versiyonların Türkiye'ye geliş tarihlerinin henüz belli olmadığını belirttiler. Dizel ve benzinli motorlarda herhangi bir değişiklik yapılmazken, i30 blue versiyonlarında start-stop sistemi ISG sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.