otohaber_logo
Haberler
Kodiaq Coupe için yeşil ışık yandı
Skoda’nın henüz tanıttığı ve Şubat ayında Türkiye pazarında satışa sunulacak büyük SUV modelinin coupe versiyonu da olacak.
Kodiaq Coupe için yeşil ışık yandı

Çek markanın ilk büyük SUV modeli henüz tazeyken, markanın CEO'su Bernhard Maier'den Kodiaq'ın coupe versiyonuyla ilgili açıklamalar geldi. Dönemin trendi haline gelen yerden yüksek otomobiller arasında farklı bir kesim oluşturan coupe formlu SUV'lara bir model daha eklenecek. Maier, "Coupe formlu SUV mükemmel bir seçenek. Biz de markamızı daha da dikkat çekici hale getirmek istiyoruz." dedi.

Skoda'nın şu an için yalnızca Çin pazarı için düşündüğü Kodiaq Coupe için Avrupa pazarında olmasını isterim açıklamasında bulunan Maier, "Evet, biz bu modeli de Avrupa'da satmak isteriz. Ama asıl sorunumuz her şeyi üretecek bir kapasitemiz yok." söylemiyle aracın kısa vadede Avrupa pazarına uygun olmayacağını da belirtti.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.