otohaber_logo
Haberler
Land Rover Satışlarında Kosifler Oto Lider Oldu
Türkiye genelinde 3 Land Rover’dan 1’ini satarak sektöre imzasını atan Kosifler Oto, satışta lider oldu.
Land Rover Satışlarında Kosifler Oto Lider Oldu

Dünyada 4x4 ya da SUV denildiğinde akla ilk gelen markalardan Land Rover, Türkiye'de de yoğun ilgi görüyor. 2015 yılı Türkiye satışlarının büyük bir bölümünü Kosifler Oto satışlarıyla gerçekleştiren marka, 2016 yılında da Türkiye'deki satışlarını arttırmayı hedefliyor. Türkiye genelindeki Land Rover satışların % 32.76'sı Kosifler Oto Showroom'larında gerçekleşti…

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODD) verilerine göre 2014 yılında toplam satış rakamı 1.207 adet olan Land Rover markası, 2015 yılında 1.577 adete ulaştı. 2014 yılına göre 2015 yılında %30.65 artış yakalayan Land Rover, Türkiye genelindeki satışlarının % 25.27'sini Kosifler Oto Bostancı, % 7.49'unu ise Kosifler Oto Antalya Showroomu'nda gerçekleştirdi. 2014 yılında da pazar payını en çok yükselten bayi olan Kosifler Oto, bu başarısına bir yenisini daha ekledi.

2015 yılında da Türkiye genelinde 3 Land Rover'dan 1'ini satarak sektöre imzasını atan Kosifler Oto, satışta lider oldu. Jaguar markasının da yetkili satıcısı ve servisi olan Kosifler Oto, markanın bu seneki en önemli oyuncusu ve ilk SUV modeli olacak F-Pace'i de yılın ilk yarısında satışa sunacak. Jaguar'ın merakla beklenen F-Pace modeli de şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.