otohaber_logo
post
LOTUS
Lotus Eletre Sürüş İzlenimi

Eski kıtanın ilk gerçek tam elektrikli spor SUV’u Almanya veya İtalya’dan çıkmadı. İngilizler bu türün ilk örneğine imza atmayı başardı.

post
OTOHABER DERGISI
otohaber Dergisi Aralık sayısı çıktı

Büyük karşılaştırmalar, testler, sürüş izlenimleri ve lastik testlerinin yer aldığı otohaber Dergisi Aralık 2023 sayısı çıktı.

post
LOTUS
Lotus’un elektrikli süperspor sedanı Emeya

Lotus’un yüzde 100 elektrikli Emeya modeli 4 kapılı bir sedan karosere sahip ve bu araç performansıyla da dikkat çekiyor.

post
ANTHONY COLIN BRUCE CHAPMAN
Gelişim Merkezi

Otomobil tarihinde teknolojiyi en iyi kullanan başarılı üreticilerden biri olan Lotus, kuruluşundan günümüze kadar üretim felsefesinden vazgeçmezken tıpkı bir Ar-Ge merkezi gibi çok sayıda markaya da özel işler yaptı.

post
LOTUS
Lotus'un Paris şovu

Bir marka adını bu kadar mı hak eder? Lotus’tan söz ediyoruz. Tohumları yüzlerce yıl bozulmadan dayanabilen ve doğru zamanda yeniden yeşeren çiçek gibi, İngiliz üretici de 2010 Paris Otomobil Fuarı’nda muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.