otohaber_logo
Haberler
Mercedes-Benz, BMW'yi Geçti
Stuttgartlı üretici 1999’dan beri ilk defa lüks otomobil satışlarında BMW’yi geçti ve 2013 yılındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Mercedes-Benz, BMW'yi Geçti

Mercedes-Benz, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki satışlarını 2012 yılına oranla yüzde 14 arttırdı ve toplam 312.528 adetlik satış gerçekleştirdi. BMW'den 3.248 adet daha fazla satış gerçekleştiren Mercedes-Benz, ezeli rakibini geride bırakmış oldu. Lexus ise 273.847 adetlik satışıyla 3'üncü sırada yer aldı.

Mercedes-Benz Amerika'nın CEO'su Steve Cannon'a göre, satışların bu seviyede artmasının sebeplerinin başında ürün gamlarının yenilenmesi geliyor. CLA , Yenilenen E Serisi ve Yeni S Serisi'nin satışlarını artırmada en büyük paya sahip olduğunu da sözlerine ekleyen Steve Cannon, gelişmiş müşteri hizmetlerininde satışların artmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.