otohaber_logo
post
BRABUS
Kanatlı Mercedes'e Brabus yorumu

Mercedes'in kanatlı süpersporcusu SLS AMG'yi Mercedes modellerine yaptığı modifiyelerle ünlü olan Brabus yeniden yorumladı.

post
AMG
En güçlü CLS sahnede

Mercedes-Benz 2010 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda daha önce Avrupa’daki fuarlarda tanıttığı yeni modellerinin yanında yeni nesil CLS Serisi’nin en güçlüsü olan CLS 63 AMG’yi dünya prömiyeri olarak sergiledi.

post
HACETTEPE
İlk otomotiv mühendislerimiz hazır

Son dönemde atağa kalkan Türk Otomotiv Endüstrisi, Mercedes-Benz desteğiyle açılan otomotiv mühendisliği bölümüyle kendi elemanlarını yetiştirmeye başladı.

post
4X4
Test: Mercedes GL 320 CDI 4Matic

Mercedes’in büyük boy SUV’u GL 320 CDI, zengin donanım ve üst düzey konforun yanı sıra pek çok kişi için yeterli sayılabilecek bir arazi kabiliyeti de sunuyor. Tüm karoseri çamurla kaplansa dahi çekiciliğinden hiçbir şey kaybetmeyen bu dev otomobil, yine

post
MERCEDES
Mercedes'in yeni elektriklisi

Daha önce B Serisi'nin elektriklisini tanıtan Mercedes-Benz, Paris Otomobil Fuarı'nda A Serisi'nin elektriklisi A-Cell'i tanıttı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.