otohaber_logo
post
ARABA
Bilim-Kurgu Dönemi

Lider motor yağı firması Castrol, İngiltere’de Pangbourne’deki Ar-Ge Merkezi’nde Flossie isimli test robotu sayesinde Power1 adındaki motosiklet motorlarına uygun ürünlerini geliştiriyor.

post
AFYON
Mobil 1 İle Klasik Otomobiller Türkiye Yollarında

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD), dünyanın önde gelen sentetik yağ markası Mobil 1 ile Türkiye'yi dolaşmaya devam ediyor. İKOD üyeleri, 40 klasik otomobille 28-30 Haziran'da Afyonkarahisar'da idi.

post
ARABA
Shell Motor Yağı Satış Noktaları Artıyor

Türkiye’nin farklı bölgelerinde Shell madeni yağlarının satışını gerçekleştiren Shell Yol Dostları, 2 yıldır Shell tarafından yenilenerek “Shell Motor Yağı Yetkili Satış Noktası” haline getiriliyor.

post
ARABA
Comma Oil Rekabete Hazır

Türkiye’deki otomotiv yağları sektörüne hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Comma Oil, sektörde rekabeti daha da kızıştıracağa benziyor. Markanın Türkiye distribütörü ve bölge yöneticileriyle görüştük.

post
HONDA
Honda Jazz’da hangi motor yağını kullanmalıyım?

Honda Jazz Fun sahibiyim. Aracım 10.000 km’de ve hangi motor yağını kullanmam gerektiğine karar veremedim. 0W-40’ın ince geleceğini düşünüyorum. 5W-40’ın ise uzun ömürlü olmayacağını düşünüyorum. Acaba hangisini kullanmalıyım?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.