otohaber_logo
Haberler
otohaber TEST YILLIĞI 2016 ÇIKTI
Türkiye’nin lider otomobil dergisi otohaber’in son bir yılda yayınladığı, test, karşılaştırma ve özel sürüş izlenimlerini kapsayan TEST YILLIĞI 2016 raflardaki yerini aldı.
otohaber TEST YILLIĞI 2016 ÇIKTI

Uluslararası standartlara uygun olarak yapılmış tam 75 test ve 17 karşılaştırmanın bulunduğu bu özel yayın, zengin içeriğiyle otomobil meraklılarının kütüphanelerine zenginlik katacak bir arşiv olma özelliği taşıyor.

otohaber Dergisi'ne son bir yılda konuk olan otomobiller arasındaki "en"leri de kapsayan TEST YILLIĞI 2016'da, testlerin nasıl yapıldığı da anlatılıyor. Türkiye'den sadece otohaber'in davet edildiği, Rolls-Royce Phantom, Porsche 911 Turbo S, Maserati Quattroporte ve Peugeot 308 R HYbrid sürüşleri de otohaber TEST YILLIĞI 2016'da yer alıyor. 356 sayfalık otohaber TEST YILLIĞI 2016, 20 TL'lik fiyat etiketiyle seçkin bayilerde satışa sunuldu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.