otohaber_logo
Haberler
Otomotivin Geleceğine Yatırım Yapan Yarışma
Tasarımcılar bir araya gelerek otomotivin geleceğine ışık tutacak.
Otomotivin Geleceğine Yatırım Yapan Yarışma

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin (OİB) Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinatörlüğü ve Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle gelenekselleştirdiği, ARGE Proje Pazarı ve Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması'nın üçüncüsü start aldı.

"Parçaları Buluşturan Pazar" sloganıyla yola çıkan yarışmada birinciye 50 bin, ikinciye 30 bin, üçüncüyeyse 20 bin TL ödül verilecek. Ayrıca iki proje sahibine de 10 bin TL'lik 'ARGE Özel Ödülü" verilecek.

Bütün bunlara ek olarak 5 bin TL değerinde jüri özel ödülleri de sahiplerini bulacak. Ekonomi Bakanlığı'nın seçtiği tasarımcılarsa, 2 yıl yurtdışı eğitimi kazanacak.

"Yenilenebilir Enerji – Çevre", "Emniyet", "Mekanik Fonksiyonellik" ve "Ergonomi" olmak üzere dört farklı kategoride gerçekleşecek yarışmanın finali ve ödül töreni 17-18 Nisan 2014 tarihinde, Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgiye www.otomotivtasarimyarismasi.com ve www.otomotivprojepazari.com adreslerinden ulaşılabilir.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.