otohaber_logo
Haberler
Radikal kedi satışa çıktı
Lüks sınıfın aristokrat markası Jaguar, yeni XJ ile içindeki asi ruhu ortaya koyuyor. Yaramaz kedi iki motor seçeneğiyle bayilerde.
Radikal kedi satışa çıktı


Muhafazakar ve ağırbaşlı marka kimliğiyle bilinen İngiliz Jaguar'ın 2008 yılında XF ile başlattığı modernleşme ve gençleşme hareketinin son halkası olan XJ, 142.900 Euro'dan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu. 3.0 lt 275 HP dizel ve 5.0 lt 385 HP benzinli olmak üzere iki motor seçeneğine eşlik eden iki farklı donanım paketiyle ithal edilen araçlar, ilk müşterilerine Haziran ayında teslim edilecek. 1968 yılında yollara çıkan birinci neslinden bu yana temel tasarımı korunan XJ, yeni neslinde geleneksel ve tutucu tasarımından tamamen kurtularak, logosu dışında bir Jaguar olduğunu belli eden neredeyse hiçbir detaya sahip değil. Ekonomiyi önceliğine alanlara hitap eden dizel versiyon 7.0 lt/100 km'lik ortalama tüketim değerine sahipken, konfor ve performans öncelikli benzinli V8'de bu değer 11.4 lt/100 km.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.