otohaber_logo
Haberler
Seat Arona dizele kavuştu
Seat’ın yeni modeli Arona, benzinli motor seçeneklerinin ardından şimdi de dizel motor seçeneğiyle Türkiye’de satışa sunuldu
Seat Arona dizele kavuştu

Geçen yılın sonunda dünya lansmanı yapılan ve benzinli motor seçenekleriyle Türkiye'de satışa sunulan Seat Arona, 2018'in ikinci çeyreğinde dizel versiyonla satışa sunuldu. Arona'nın 1.6 TDI 95 HP'lik otomatik versiyonu Style ve Xcellence donanım seviyelerinde sunuluyor.

Arona'da Ön Bölge Asistanı, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yorgunluk Tespit Sistemi, İkincil Çarpışma Freni gibi sürücü destek sistemleri standart olarak sunuluyor.

Arona Style versiyonunda, LED gündüz sürüş farları ve LED Arka Stop Lambaları, Arka Park Sensörü, Ön Bölge Asistanı, 16'' Alüminyum Alaşım Jantlar, dönüşe duyarlı Ön Sis Farları, gövdeyle uyumlu renklerde ayrıntılar, siyah tavan rayları standart olarak yer alıyor.

Bir üst versiyon olan Xcellence'da ise, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi (KESSY), 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, Full Link, Krom Tavan Rayları, Krom Yan Cam Çerçevesi, çift renkli ambiyans aydınlatmaları gibi özellikler sunuluyor.

Fabrika verilerine göre 100 km'de ortalama 4,2 litre yakıt tüketen Arona 1.6 TDI 95 HP DSG Style, Türkiye'de 135.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.