otohaber_logo
Haberler
Şenkalaycı Hedefine Ulaştı
Abu Dhabi çöllerinde gerçekleşen ve dünyanın en iyi motorspor yarışçılarının fiziksel ve zihinsel limitlerini zorlayan World Cross Country Championship’in ilk ayağı olan 22’nci Abu Dhabi Desert Challenge, heyecan dolu 5 günün ardından sona erdi.
Şenkalaycı Hedefine Ulaştı
34 farklı ülkeden 170 yarışçının katıldığı yarışta, sıcak hava koşulları, devasa kum tepeleri ve yaşanan teknik problemlere rağmen 56 ralli pilotu finiş çizgisini görmeyi başardı. Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteği ile ADDC'ye katılan ECI Racing Team Pilotu Şakir Şenkalaycı, ralliyi genel klasmanda 18'inci, kendi klasmanı olan 450 cc'de 16'ncı sırada tamamladı. Yarış sonrası Şenkalaycı "Final günü 5 günlük rallinin en zor etapların biriydi. Benim için önemli olan pozisyonumu korumak ve finiş görmekti. Dünyaca ünlü pilotların mekanik ve navigasyon problemleri ile bitiremediği Abu Dhabi Desert Challenge 2012'yi kendim için koymuş olduğum hedefler dahilinde bitirmiş olmanın mutluğunu yaşıyorum" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.