otohaber_logo
Haberler
Sezon Ege'de Başladı
TOSFED tarafından 2013 sezonunda oldukça radikal kararlar alındı ve yeniliklere gidildi. Bunun ilk adımı olan Aras Cam Rallisi geçtiğimiz haftasonu koşuldu.
Sezon Ege'de Başladı
Yeni sezonun getirdiği en büyük değişikliklerden biri olan ve bu yıl başlatılan amatör sürücülere yönelik TOSFED Ralli Kupası'nın ilk yarışı, 02-03 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Kısa adı BMS olan Batı Anadolu Motorsporları Kulübü tarafından Aras Cam sponsorluğunda düzenlenen yarış, Seferihisar bölgesindeki 2 özel etabın 3'er kez geçilmesinden oluştu.
İzmir, İstanbul ve Bursa illerinden 22 ekibin start aldığı ralli, 4 ayrı kategoride mücadeleye sahne oldu. 03 Mart Pazar sabahı Teos Marina'dan verilen seramonik startla başlayan rallide, Tentesolt isimli 6,80 km. uzunluğundaki Göndence ve Isıcam isimli 10 km. uzunluğundaki Seferihisar etapları üçer kez geçildi. Heyecan dolu mücadelelere sahne olan organizasyonda Kategori 1 birinciliğini Fiat Palio ile Alper Akgün-Serkan Okan, Kategori 2 birinciliğini Fiat Palio Kit Car ile Orçun Nural-Orkan Gökşen, Kategori 3 birinciliğini Renault Clio Ragnotti ile Hakan Ertarman-Yunus Emre Bol ve Kategori 4 birinciliğini de Alfa 156 ile Ümit Kemal Coşkun-Özgür Gürlük ekipleri kazandı. Teos Marina'da düzenlenen törende kategorilerinde ilk 3 dereceyi paylaşan pilotlar, ödüllerini aralarında Tosfed Başkanı Demir Berberoğlu'nun da yer aldığı yetkililerden aldılar. Tosfed Ralli Kupası, 23-24 Mart tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenecek olan İzmir Rallisi ile devam edecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.