otohaber_logo
post
SKODA
Makyajlı Fabia geldi

Yeni ön tasarımıyla artık daha seçkin ve prestijli görünen Skoda Fabia, 24.990 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerdeki yerini aldı.

post
SKODA
Makyajlı Skoda Roomster Türkiye'de

Türkiyedeki kısıtlı küçük MPV’lerden biri olan Skoda Roomster, makyajla birlikte cazibesini arttırsa da şimdilik tek motor seçeneğiyle yetinmek zorunda.

post
SKODA
Octavia'da yeni dizel

Skoda’yı kompakt sınıfta temsil eden Octavia, bir süredir Volkswagen modellerinde de görev yapan 1.6 lt’lik yeni dizel motor seçeneğiyle satışa sunuldu.

post
SKODA
Skoda Yeti Türkiye'de

İlk SUV modeline Himalayalar’da yaşadığı rivayet edilen mitolojik kar adamı Yeti’nin adını veren Skoda, imajını ve satışlarını arttırmayı hedeflediği ilk göz ağrısını 39.990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

post
SKODA
Yıldönümü: Skoda 150 yaşında

Skoda, çeliği sürekli şekillendirerek; tarım makineleri, motorlu araçlar, askeri taşıtlar, endüstriyel motorlar üreterek zamana damgasını vururken bu imparatorlukta otomobil üreten Skoda Auto, “Uçan Ok”u günümüze kadar taşıyan en büyük marka oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.