otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Skoda Roomster Türkiye'de
Türkiyedeki kısıtlı küçük MPV’lerden biri olan Skoda Roomster, makyajla birlikte cazibesini arttırsa da şimdilik tek motor seçeneğiyle yetinmek zorunda.
Makyajlı Skoda Roomster Türkiye'de


Skoda'yı küçük MPV sınıfında temsil eden Roomster, makyajlı versiyonuyla 25.490 TL'den başlayan fiyatlardan satışa sunuldu. Fabia ile aynı platformu paylaşan Roomster'da makyajın en belirgin etkileri aracın yüzünde görülürken, büyüyen farlar ve yeni ön tampon aracın daha büyük ve olgun görünmesini sağlamış. İlk etapta sadece 1.2 lt 70 HP benzinli motor seçeneğiyle ithal edilen araçta 5 ileri manuel şanzıman görev yaprken, bu versiyonun ortalama yakıt tüketimi 6.6 lt/100 km. 4.2 metre sınırındaki uzunluğuna rağmen 430 litre ile 1780 litre arasında değişen büyük bir bagaj hacmine sahip olan aracın baz donanım seviyesinde ABS, sürücü ve yolcu ön havayastıkları, uzaktan kumandalı merkezi kilit, klima, elektrikli ön camlar ve Radyo- CD-MP3 Çalar gibi konfor ve güvenlik donanımları standart olarak sunulurken, metalik boya her iki donanım paketinde de opsiyonel. İç mekan tasarımı korunan araçta en büyük değişiklik kokpitte görülürken, bu bölümde göstergeler ve havalandırma kumandaları
makyajla birlikte daha modern bir görünüme bürünmüşler.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.