otohaber_logo
post
TOGG
Togg dolandırıcılara karşı uyarıyor

Togg T10X’in kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişilerin sayısında artış yaşandığını açıklayan Togg, kullanıcıları, halkı dikkatli olmaya çağırdı.

post
TOGG
Togg'un ön sipariş süresi sona erdi.

Togg'un ilk modeli olan T10X için sipariş süresi sona erdi ve toplamda 177.467 adet ön sipariş alındı.

post
TOGG
Togg’un siparişleri 100.000’i aştı

Togg'a olan sipariş sayısı 100.000’i geçti ve ön sipariş başvuruları 27 Mart’ta sona erecek olan hem yerli, hem de milli otomobilimizin ilk sahipleri, 29 Mart’ta noter huzurunda yapılacak dijital çekilişin ardından belli olacak.

post
TOGG 2023
TOGG'un Türkiye'den ilham alan renkleri tanıtıldı

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C-SUV’un dış renkleri için Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham aldı.

post
TOGG
TOGG mobilite'nin geleceğini tanıttı

Togg, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te Beyond X isimli geleceğin mobilite deneyimine ilişkin vizyonunu sergiledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.