otohaber_logo
Haberler
TOGG'un Türkiye'den ilham alan renkleri tanıtıldı
Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C-SUV’un dış renkleri için Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham aldı.
TOGG’UN TÜRKİYE’DEN İLHAM ALAN RENKLERİ TANITILDI

Türkiye'nin akıllı cihazı Togg, "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan 'Türkiye'nin Renkleri' ile yollarda olacak. "Bir otomobilden fazlası" için yola çıkan Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV'da "Türkiye'nin Renkleri"ni kullanıcılarıyla buluşturacak. Togg, Türkiye'nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alarak tasarladığı ilk akıllı cihazının dış renklerine "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini verdi.


Togg, kampüsünün de yer aldığı Gemlik'in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını temsil ediyor.Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı taşıyor.

Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını simgeliyor.Kula'nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını sergiliyor.

Kapadokya'nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini taşıyor.

Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığı, C-SUV'un dış renklerinde buluştu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.