otohaber_logo
post
TOYOTA
Toyota'dan finansal çözümler

Toyota, Akbank, TEB Çetelem ve Hedef Filo Hizmetleri ile işbirliği yaparak oluşturduğu “Toyota Finans Sistemi” ile Toyota sahibi olmayı kolaylaştırma hedefi doğrultusunda önemli bir adım attı.

post
AUDI
Klasik: Alpine A110

Ralli parkurlarında fırtına gibi eserek şampiyonluk kupalarını müzesine kazandıran modellerden biri olan Alpine, küçük boyutlarıyla adeta boyundan büyük zaferler imza atmıştı.

post
TOYOTA
Corolla yeni yüzüyle Türkiye'de

Dünya’nın en çok satılan otomobilleri arasında zirvede yer alan onuncu nesil Toyota Corolla, makyajlanan versiyonuyla 35.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 1.33 lt’lik benzinli seçenek de yeniden ithal ediliyor.

post
TOYOTA
Auris'e yeni motor

Kısa bir süre önce makyajlanarak satışa sunulan Toyota Auris, seçenekler arasına eklenen 1.33 lt benzinli güç ünitesiyle Türkiye’deki dördüncü motor alternatifine kavuşmuş oldu.

post
TOYOTA
Makyajlı Corolla hazır!

Kompakt sedan sınıfının en çok tercih edilen modelleri arasında başı çeken Toyota Corolla, güncel neslinin makyajlı versiyonuyla yollara çıkmak için gün sayıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.