otohaber_logo
Haberler
Auris'e yeni motor
Kısa bir süre önce makyajlanarak satışa sunulan Toyota Auris, seçenekler arasına eklenen 1.33 lt benzinli güç ünitesiyle Türkiye’deki dördüncü motor alternatifine kavuşmuş oldu.
Auris'e yeni motor

99 HP gücündeki 1.33 lt'lik motor, sadece 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilirken, ortalama yakıt tüketimi ise 6.0 lt/100 km. 0-100 km/s hızlanmasını 13.1 saniyede tamamlayan Toyota Auris 1.33'ün ulaşabildiği maksimum hız 175 km/s. Sadece Comfort donanım paketiyle satılan Toyota Auris 1.33'ün başlangıç fiyatı 34.200 TL. Bu donanım paketinde ABS, fren destek sistemi, ön-yan ve perde havayastıkları, sürücü diz havayastığı, ön sis farları, sinyallerin entegre edildiği, ısıtmalı, elektrikli yan aynalar, manuel klima, optitron gösterge paneli, yol bilgisayarı, Bluetooth kablosuz cep telefonu bağlantısı, USB bağlantı noktası, deri direksiyon ve vites topuzu, direksiyondan kumandalı Radyo-CDMP3 Çalar, elektrikli camlar, vites değişim göstergesi ve uzaktan kumandalı merkezi kilit standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.