otohaber_logo
Haberler
TÜYAP'ta 2 Fuar Birden
Bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 11-14 Nisan tarihlerinde iki önemli fuara ev sahipliği yaptı.Automechanika Istanbul ve Petroleum Istanbul fuarları aynı tarihlerde sahne aldı.
TÜYAP'ta 2 Fuar Birden
Automechanika Istanbul, bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirdi. Yüzde 40'ı yabancı olmak üzere 1.200 katılımcısı olacak fuarın, partner ülkesi Meksika'ydı. Otomotiv yan sanayinin, otomotiv ihracındaki payı yüzde 45'e yükseldi ve sektör 2013'de 20 milyar dolarlık ihracat hedefliyor. Automechanika Istanbul'a paralel olarak düzenlenen Petroleum Istanbul Fuarı'nda ise enerji piyasalarına yönelik yasal düzenlemelerin gündeme geldiği bu dönemde, fuarın önemini daha da arttırdı. Fuara petrol, LPG, madeni yağ ve ekipman sektörlerinde faaliyet gösteren yerli ve yabancı 200'ü aşkın firma katıldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.