otohaber_logo
Haberler
F1 Aracı V8 Supercar ve C63 AMG'ye Karşı
Formula 1 aracı, V8 Supercar ve Mercedes-Benz C63 AMG karşı karşıya geldi.
F1 Aracı V8 Supercar ve C63 AMG'ye Karşı

Geçtiğimiz günlerde Avustralya'nın Melbourne pisti inanılmaz bir yarışa tanıklık etti. Mick Doohan'ın kullandığı Mercedes-Benz C63 AMG, Steven Richards'ın kullandığı V8 Supercar ve David Coulthard'ın kullandığı 2011 yılında yarışmış Red Bull RB7 Formula 1 aracı karşı karşıya geldi. Araçlar arasındaki güç ve hız farkını eşitlemek adına adil bir uygulamaya gidildi. Buna göre; Mercedes-Benz C63 AMG ilk olarak start aldı. 24 saniye sonra ise Steven Richards'ın kullandığı V8 Supercar harekete geçti. David Coultard'lı F1 aracı ise önündeki araçtan 22 saniye sonra yarışa başladı.

Herkesin beklediği gibi David Coultard, yarışı 1 dakika 41,2 saniyeyle ilk sırada bitirirken 2 dakika 4 saniye zamanıyla yarışı ikinci sırada V8 Supercar bitirmeyi başardı. Damalı bayrağı son gören ise 2 dakika 27,9 saniye ile C63 AMG oldu.

Haberin Videosu İçin Tıklayınız bit.ly/1gtiZwv

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.