otohaber_logo
Haberler
İşte yeni Ford Mondeo
Yeni Ford Mondeo'nun resimleri ve ilk bilgileri gün yüzüne çıktı.
İşte yeni Ford Mondeo

Resimler, hem spor ST-Line'ı hem de farklı ön ve arka tamponlara sahip standat donanımı gösteriyor. Ön taraf, LED farlar ve büyük ızgara Çin pazarındaki Evos crossover ile neredeyse aynı görünüyor. Profilden de Evos ile oldukça benzer bir tasarıma sahip. Arkada, yatay olarak yerleştirilmiş stoplar bir LED şerit ile birbirine bağlanırken, tamponda dekoratif bir difüzör ve gizli egzoz çıkışları bulunuyor.

Bagaj kapağındaki Ecoboost 245 rozeti, muhtemelen Evos'ta olduğu gibi sekiz ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilen 2,0 litrelik dört silindirli bir motora işaret ediyor. 1,5 lt'lik EcoBoost ve aynı motorun kabloyla şarj edilebilen hibrit versiyonunun da sunulacağı bilgisine ulaştık. Boyutlarla ilgili resmi bir açıklama yok fakat Evos'un izinden giden yeni nesil Mondeo'nun yaklaşık 4920 mm'lik bir uzunluğu olacağını tahmin ediyoruz.

Evos'ta tanıtılan, 12,3 inç dijital gösterge paneli ve Ford'un SYNC + 2.0 ile 27 inç bilgi-eğlence ekranı içeren ultra geniş 43 inç ekran sisteminin Mondeo'da da yer alması sürpriz olmaz. Ayrıca selefinin 541 lt bagajına kıyasla daha fazla bir yükleme hacmi bekliyoruz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.