otohaber_logo
Haberler
Yenilenen Renault trafic bayilerde
Yenilenen Renault Trafic, panelvan ve 5+1 ile 8+1 koltuklu model seçenekleri bayilerde yerini aldı. Trafic'in fiyatı 431.000 TL ile   595.000 TL arasında değişiyor.
Yenilenen Renault trafic bayilerde

Yenilenen Renault Trafic, LED farları, C şeklinde ışık imzası içeren gündüz farları, dikey ızgarası ve yeni renk seçenekleriyle daha iddialı görünüyor. Donanıma göre 16 inç ya da 17 inçlik jantlara sahip olan bu aracın iç mekanında malzeme kalitesinin arttığı belirtiliyor.


4,2 inçlik dijital gösterge paneli bulunan Trafic'te 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı isteğe bağlı olarak sunuluyor. Güvenlik sistemleri zenginleştirilen bu araçta 360 derece park etme yardımcısı, geri, görüş kamerası isteğe bağlı olarak yer alıyor.
Yeni Trafic Combi 5+1 versiyonunda ön koltuklara 3 kişi rahatlıkla sığabiliyor. 3 kişilik ikinci sıra koltuklara da sahip olan bu araçta 4 metreküplük yükleme alanı bulunuyor




Yolcu taşımaya yönelik tasarlanan Trafic Combi 8+1 versiyonu, 5480 mm uzunluğa sahip. 1,8 metreküp bagaj hacmi de olan bu araçta bol miktarda eşya gözü bulunuyor.


Yeni Renault Trafic Panelvan, 5,480 mm uzunluğunda ve 6 metreküp yükleme hacmine sahip. Bu araca 4,15 metreye kadar yükleme yapılabiliyor.

Trafic Panelvan 2.0 Blue dCi 150 HP 431.000 TL
Trafic Combi 5+1 2.0 Blue dCi 150 HP 497.000 TL
Trafic Combi 5+1 EDC 2.0 Blue dCi EDC 170 HP 552.000 TL
Trafic Combi 8+1 EDC 2.0 Blue dCi EDC 170 HP 595.000 TL




BERK ÇAĞDAŞ
Renault MAİS Genel Müdürü
"Türkiye'nin en çok tercih edilen binek otomobil markası Renault olarak, bu gücümüzü hafif ticari araç pazarına da yansıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hafif ticari araç pazarı 2022 birinci çeyrek sonuçları itibariyle toplam pazardan yüzde 23 pay alıyor. Medium Van segmenti ise, yüzde 4,2'si Panelvan, yüzde 2,4'ü Combi olmak üzere hafif ticari araç pazarında toplamda yüzde 6,6'lık bir ağırlığa sahip. Ayrıca ticari araç pazarı içerisinde yüzde 4,9'luk bir paya sahip olan minibüs segmentinin yaklaşık üçte biri 8+1 combi/minibüslerden oluşuyor. Her geçen gün ilginin artmaya devam ettiği medium van segmentinde Renault'nun verimli, şık, her işe ve kullanım amacına uyum sağlayabilen versiyonlarla üretilen Yeni Trafic Combi 5+1, Combi 8+1 ve Panelvan versiyonları kolay yüklemeye uygun yapıları, üstün yükleme kapasiteleri, segmentinin en iddialı saklama alanları, konforlu iç mekanları, akıllı kokpitleri ve ileri sürüş destek sistemleriyle her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Renault Ticari ailesinin yenilenmiş üyelerinin sınıfında iddialı modüler tasarım özellikleriyle hem iş hem de özel kullanımda işlevselliği en üst seviyeye taşıyarak pazardaki en iyi seçeneklerden olacağına inanıyoruz. Geçtiğimiz Eylül ayında Türkiye pazarına sunduğumuz Yeni Express'in ardından Yeni Trafic modelinin de yenilenmesi, ürün gamına eklenen otomatik vitesli ve 8+1 koltuklu versiyonlarıyla ticari araç pazarındaki iddiamızı daha da yukarılara taşımak istiyoruz."

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.