otohaber_logo
Haberler
Nostaljik otomobil sahipleri 19 Haziran'da buluşacak
Nostaljik otomobil sahipleri ve sevenleri klasik araçları görmek, yeni dostluklar kurmak, sohbet etmek ve yedek parça alışverişinde bulunmak için 19 Haziran’da İstanbul Çekmeköy’deki Çınar Piknik Alanı’nda bir araya gelecekler
Nostaljik otomobil sahipleri 19 Haziran'da buluşacak

Toplum içerisinde klasik otomobil bilincini oluşturmak için kurulan grup, bu amaç ile yola çıkarak 2004 yılında ilk organizasyonunu yaptı. Aradan geçen zamanda peş peşe onlarca organizasyon yapan nostaljik otomobil sahipleri, yeni dostluklar kurdular ve birbirleriyle fikir alışverişinde bulundular. Pandemi yasaklarının da sona ermesi ile birlikte topluluk yeniden bir araya gelecek. 19 Haziran günü 80 dönüm arazi içerisinde gerçekleştirecek olan büyük buluşmada çok sayı da klasik otomobil yer alacak. Türkiye'de üretilen, Avrupalı, Amerikan ve Asya imalatı olarak ayrılan klasik otomobiller, aynı çatı altında bir araya gelecekler. Çınar Piknik Alanı Hüseyinli Mahallesi Saadet Sokak No:2-A/1 Çekmeköy İstanbul adresinde yapılacak olan bu organizasyon 19 Haziran 2022'de 10:00'da başlayacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.