otohaber_logo
Haberler
Bentley Flying Spur daha sportif oldu
Bentley, Goodwood Hız Festivali'nde tanıtılan Bentley Flying Spur S versiyonu, hibrit V8 motoruyla yeni bir seçenek olarak yollara çıkacak.
Bentley Flying Spur daha sportif oldu

Bentley'in geçtiğimiz hafta Continental GT S ve GTC S seçeneklerini tanıtmasının ardından Flying Spur modelinin de S versiyonu da gösterildi.

Bentley Flying Spur S'in ızgarası, hava girişleri, aynaları, egzoz çıkışı parlak siyah kaplamaya sahip. Far ve stop lambalarındaki siyah çerçeveleri de daha fazla sportif görünmesini sağlıyor. Bu seçenekte 21 inç veya 22 inçlik yeni tasarımlı jant seçenekleri, kırmızı fren kaliperleri ve ön çamurluktaki S logosu öne çıkıyor.



İç mekanda ise koltuk başlıklarında Bentley logosunun yerine S logosu seçeneği var. Ayrıca gösterge panelinde ve kapı eşiklerinde de S logosu yer alıyor. Flying Spur'da olduğu gibi S versiyonunda da 550 HP gücünde 4,0 litrelik çift turbo V8 motor ve kablolu şarj edilebilir hibrit seçeneği (PHEV) sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.