otohaber_logo
Haberler
Nissan GT-R beklenen hamleyi yaptı
Makyajlanan Nissan GT-R’ın detaylarında değişiklikler yapıldı ve bu aracın yere basma kuvvetinin de arttığı belirtiliyor.
NISSAN GT-R BEKLENEN HAMLEYİ YAPTI

Nissan'ın sıra dışı modeli GT-R, en son 2017 yılında küçük bir makyaj görmüştü ve bu araca uygulanan yenilikler sayesinde daha dikkat çekici oldu.


GT-R'ın far, sinyal ve ızgarasıyla yeni tasarımlı sis farları da dikkat çekiyor. Difüzörü de yenilenen bu aracın tamponlarında yapılan iyileştirmeler sayesinde yere basma kuvvetinin arttığı belirtiliyor.


Özel versiyonlar da sunacağı belirtilen GT-R'da görev yapan 3,8 litrelik çift turbo beslemeli V6 motor 565 HP güç üretmeye devam ediyor. Ayrıca bu aracın Nismo seçeneğinin 600 HP'lik gücü de değişmedi.


GT-R Nismo seçeneğinde tampon ile jantlar ve hava kanallarında bulunan kırmızı renkli parçaları da öne çıkıyor. 2024 Nissan GT-R, 2023 yılı bahar aylarında Amerika'da satışa sunulacak ve Nismo seçeneğinin ise yaz aylarında yollara çıkması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.