otohaber_logo
Haberler
Porsche Yenilikleri Şekilleniyor
Salt coupe ve cabrio modellerin üreticisi olmayı bırakan Porsche, yeni modelleriyle bu durumu daha da ileri taşımaya aday.
Porsche Yenilikleri Şekilleniyor
Kısa sürede Porsche'nin tarihindeki en önemli modellerden biri haline gelen Panamera, önümüzdeki dönemde yeni versiyonlara kavuşacak. Bunlardan ilkini aracın uzun dingil mesafeli versiyonu oluşturacak. Güncel versiyona göre 15 cm arttırılmış dingil mesafesine sahip olması gereken uzun Panamera'nın 2012'nin ilk yarısında tanıtılması bekleniyor. Standart Panamera ile paralel motor seçeneklerini sunması beklenen uzun Panamera ile birlikte, Porsche'nin Audi A6, BMW 5 Serisi ve Mercedes-Benz E Serisi gibi
üst-orta sınıf modellerle de rekabet edebilmesini sağlayacak, küçültülmüş bir Panamera türevi de karar aşamasında. Cayenne'in altında konumlandırılacak olan Cajun (Cayenne Junior) gibi Panamera Junior'dan türetilen Pajun adını alması beklenen yeni sedanın tanıtımı için 2013 yılı öngörülüyor.

Porsche 911 Speedster Fotoğrafları İçin Tıklayınız...


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.