otohaber_logo
post
ARABA
Sardunya'da Zafer Ogier'in

Dünya Ralli Şampiyonası'nda sezonun 7’nci yarışı Sardunya Rallisi'ni, Volkswagen Motorsport'un şampiyona lideri Fransız pilotu Sebastien Ogier kazandı.

post
ARABA
Ralli Birincisi İsyan Etti

Türkiye Otomobil Federasyonu (TOSFED) resmi internet sitesinde, federasyon içinde yaşanacak olan olağanüstü genel kurul sebebiyle FIA’dan onay alınarak yapılması planlanan 42’nci Boğaziçi Rallisi’ni ertelediğini açıkladı.

post
ARABA
Loeb Ezdi Geçti

WRC’de geçtiğimiz haftasonu koşulan Arjantin Rallisi’nde Citroen’in Fransız pilotu Sebastien Loeb, bu yarışı üst üste sekizinci kez kazanarak bir defa daha podyumun en üst basamağına çıktı.

post
MOTORSPORLARı
Skoda'dan Bir Zafer Daha

Portekiz’in Azor Adaları’nda Avrupa Ralli Şampiyonası’nın (ERC) dördüncü ayağını, Skoda Takımı’ndan Jan Kopecky kazandı.

post
4X4
Mete Ekin-Pirelli Ticaret Direktörü

Türkiye’de 50’nci yılını kutlayan Pirelli, Formula 1’in tek lastik tedarikçisi oldu ve İzmit Fabrikası da WRC, Formula 1 ve birçok pist şampiyonası için lastik üreten bir motorsporları merkezi haline geldi. Pirelli Ticaret Direktörü Mete Ekin ile markanın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.