otohaber_logo
Haberler
Skoda'dan Bir Zafer Daha
Portekiz’in Azor Adaları’nda Avrupa Ralli Şampiyonası’nın (ERC) dördüncü ayağını, Skoda Takımı’ndan Jan Kopecky kazandı.
Skoda'dan Bir Zafer Daha

Jan Kopecky ve Pavel Dresler'den oluşan Skoda Takımı, FIA Avrupa Şampiyonası'nın en zorlu yarışı olarak nitelendirilen Azor Adaları'ndaki yarışı kazanarak başarılarına bir yenisini daha eklediler. Böylece Skoda Takımı, 2013 sezonundaki Avrupa Ralli Şampiyonası kapsamında düzenlenmiş olan yarışların üçünü de kazanmış oldu. Takım, daha önce Janner Rallisi ve Kanarya Adaları'ndaki rallileri de ilk sırada tamamlamayı başarmıştı.

FIA Avrupa Rallisi (ERC) programında dördüncü ayak olan Sata Rallye Açores, takvimdeki en zorlu ralli olarak gösteriliyor. Zorlu toprak yolların bulunduğu parkur, özel etapları, dar geçişleri ve volkanik kraterlerin bulunduğu dağ sırasında bulunan Sao Miguel Atlantik Adası'nda gerçekleştirildi. Hava şartlarının da etkilediği rallide, podyumun zirvesinde yer alan Jan Kopecky, "Büyük iş başardık. Toprak yolda, en zorlayıcı parkurlardan birinde yarıştık. Fabia 2000S, startan finişe kadar harika bir iş çıkarttı. Bu büyük başarının mimarlarından olan Pavel Dresler de harika bir performans gösterdi. Üçüncü startta, üçüncü birincilik ve ERC liderliği. Herşey yolunda gidiyor, bundan daha iyisi olamaz" dedi. Zirveye ilerleyen takımın bundan sonraki durağı, 16-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Korsika Rallisi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.