otohaber_logo
Haberler
Range Rover Evoque’ta dikkat çeken değişimler yapıldı
Renge Rover ailesinin en çok satılan modellerinden biri olan Range Rover Evoque’a uygulanan makyajla birlikte önemli yenilikler yapıldı.
Range Rover Evoque’ta küçük değişimler yapıldı

2019’da yollara çıkan ikinci nesil Range Rover Evoque’ta yeni teknolojiler dikkat çekiyor. 

1 / 6

Range Rover Evoque yeni piksel farlara sahip oldu

Range Rover Evoque yeni piksel farlara sahip oldu

Makyajlanan Range Rover Evoque modelinin ızgarası yenilendi ve yeni piksel LED farlara sahip oldu. Tasarımı değişmeyen farların, öncesine göre 3 kat daha fazla LED’e sahip olduğu belirtiliyor. 4 piksel modu olan LED aydınlatma özelliğinde dinamik viraj aydınlatması, ayarlanabilir far sistemi gibi özellikler öne çıkarken bu sistem, değişen miktarlarda ışık yayabiliyor. Piksel LED farlar Dynamic HSE ve Autobiography donanım seçeneklerinde standart olarak yer alacak. 

2 / 6


3 / 6

Range Rover Evoque’ta yeni multimedya ekranı

Range Rover Evoque’ta yeni multimedya ekranı

Range Rover Evoque’da 11,4 inçlik yeni multimedya ekranı dikkat çekiyor. Aracın havalandırma sisteminden koltuk ayarlarına kadar pek çok özelliği bu ekrandan kontrol ediliyor. Pivi Pro 2 yazılımına sahip ekran kablosuz olarak güncelleniyor. Orta konsolda büyük değişimler gören Range Rover Evoque modelinin vites kolu tasarımı da değişti. 

4 / 6

Range Rover Evoque’un motor seçenekleri değişmedi

Range Rover Evoque’un motor seçenekleri değişmedi

Range Rover Evoque’un giriş modelinde hafif hibrit özellikli 160 HP gücünde 1,5 litrelik 3 silindirli motor görev yapıyor. Hafif hibrit sistemine sahip 2,0 litrelik benzinli motor 249 HP güç sunuyor. 309 HP gücünde olan kablolu şarj edilebilir özellikli 1.5 P300e seçeneği de yer alıyor. Range Rover Evoque’ta 163 HP veya 204 HP güç seçeneği olan 2,0 litrelik dizel motor makyajla birlikte bu araçta sunulmaya devam ediyor. 

5 / 6

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque yeni 360 derece açılı daha fonksiyonel bir kameraya sahip oldu.

6 / 6

Range Rover Evoque’ta yeni renk seçeneği var

Range Rover Evoque’ta yeni renk seçeneği var

Bronz ve gri renk tonu seçenekleri eklenen Range Rover Evoque’da yeni tasarımlı 21 inçlik jantlar yer alıyor

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.