otohaber_logo
Haberler
Trugo şarj noktaları 63 ile ulaştı
Trugo’nun 150 kW ve üstü ultra hızlı şarj istasyonları sayısı 63 ilde 153 bölgede 198 cihaza ulaştı ve bu sayının Haziran ayı sonunda 81 ile yaygınlaşması planlanıyor.
Trugo şarj noktaları 63 ile ulaştı

Trugo, Türkiye genelinde 150 kW ve üstü ultra hızlı şarj istasyonu cihaz kurulumlarını hızlandırmayı sürdürüyor. Halihazırda 63 ilde 153 noktada 180 kW ve üzeri yüksek performanslı 198 cihazla tüm elektrikli araç kullanıcılarına hizmet veren Trugo, Haziran ayı sonunda 81 ilde kullanıcılarla buluşmayı planlıyor. Trugo, Türkiye’de kurduğu şarj ağı altyapısıyla 150 kW ve üzeri ultra hızlı şarj istasyonları sınıfında en fazla ilde hizmet veren ve en yüksek sayıda cihaza sahip şirket unvanına sahip oldu. Trugo’nun yüksek performanslı şarj cihazlarıyla bir bataryanın doluluk oranı 30 dakikadan daha kısa sürede yüzde 20’den yüzde 80’e ulaşıyor. Türkiye’deki tüm elektrikli araç sahiplerinin erişimine açık olan cihazlarda sertifikalı yüzde 100 yenilenebilir kaynaklarından elde edilmiş enerji kullanılıyor.




1 / 3

Trugo mobil uygulamasını 27.000’den fazla kişi indirdi

Trugo mobil uygulamasını 27.000’den fazla kişi indirdi

Elektrikli araç kullanıcıları, Türkiye genelinde kurulan şarj ağını Trugo mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden takip edebiliyor. App Store ve Google Play üzerinden 30 Mart’ta kullanıcıların hizmetine sunulan mobil uygulamayı 27.000’den fazla kişi indirirken, toplam şarj seansı sayısı da kısa sürede 2.100’e ulaştı. Kullanıcılar, Trugo mobil uygulaması ile kendilerine en uygun istasyonu buluyor, şarj sürecini takip edip bataryaların dolduğunu görebiliyor ve ödeme yapabiliyor. Ayrıca daha önceki şarj geçmişi de bu uygulamada yer alıyor. Kullanıcılar yakın yerlerdeki Trugo istasyonunu araştırırken eczane, kafe, oyun parkı, AVM, restoran gibi ihtiyaçlarına göre de arama yapabiliyor. Kullanıcılar, anlık boş olan yani müsait şarj istasyonlarını da görebiliyor.



2 / 3

Trugo ağına katılmak isteyenler başvuru yapabiliyor

Trugo ağına katılmak isteyenler başvuru yapabiliyor

Ayrıca Trugo şarj ağına katılmak isteyen işletmeler, Trugo’nun internet sitesi üzerinden “İş Ortaklığı Başvurusu” bölümüne tıklayarak, taleplerini iletebiliyor. Trugo bu talepleri değerlendirerek, şarj cihazı kurulumlarını ihtiyaç doğrultusunda şekillendirmeyi sürdürüyor.

3 / 3

Trugo User Care / Kullanıcı İlgi Merkezi 7/24 hizmet veriyor.

Trugo User Care / Kullanıcı İlgi Merkezi 7/24 hizmet veriyor.

Şarj deneyimi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşan kullanıcılar ise 7 gün 24 saat hizmet veren Trugo User Care / Kullanıcı İlgi Merkezi’nden destek alıyor. Merkezde görev yapan danışman seviyesindeki uzmanlar, kullanıcıların her türlü soru, bilgi, destek ve yardım talebinde çözüm noktası oluyor. Merkeze 0850 808 78 46 (0850 80TRUGO) numarasından ulaşmak mümkün.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.