otohaber_logo
Haberler
2011 Şampiyonları Kupalarına Kavuştu
Geçtiğimiz yıl düzenlenen şampiyonalarda birinci olan sporculara kupaları verildi.
2011 Şampiyonları Kupalarına Kavuştu

Geçtiğimiz sezon Türkiye'de, sekiz ayrı branşta yapılan ulusal şampiyona yarışlarının ardından, kendi kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olan sporcuların kupalarına kavuştuğu TOSFED Şampiyonlar Gecesi 11 Şubat 2012 Cumartesi günü Ataköy´deki Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyatevi´nde düzenlendi.

2011 sezonunda koşulan 40 ulusal şampiyona yarışmasının kupa galipleri bu gecede kupa kaldırdılar. Toplamda 71 kupa ve 93 plaket olmak üzere 164 ödülün dağıtıldığı törende sezon boyunca yaptıkları sürekli yayınlarla, otomobil sporlarına destek veren medya kuruluşlarına da teşekkür ödülleri teslim edildi. otohaber Dergisi de spora ve sporcuya verdiği destek için ödüle layık görüldü.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Yağız Avcı – Bahadır Gücenmez ikilisi takımları Castrol Ford Team Türkiye ile hem pilot, co-pilot hem de takımlar şampiyonluğu kupalarının sahibi olurken, pist branşında da Borusan Otomotiv Motorsport ve pilotları Aytaç Biter ve Kaan Gürgenç takımlar şampiyonluğu kupası ile Super ve Maxi Grup şampiyonlukları kupalarını kaldırdı. Türkiye Off-Road Şampiyonası'nda ise zorlu geçen sezonu Volkan Gönülalan – Caner Akkafa ikilisi Türkiye Off-Road Şampiyonları oldu.

Branştaki Takımlar Şampiyonluğu kupası ise İnci Akü Off-road Team'in oldu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.